'06 RSX Type S No A/C after getting it fixed - Club RSX Message Board
Go Back   Club RSX Message Board > GENERAL RSX > Problems & Solutions RSX
Use the same user name on Club RSX, Club EP3, and Club ILX!

Reply
 
Thread Tools
Old 08-12-2019, 03:50 PM   #1
InTheZone
New Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 25
iTrader: (0)
InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx InTheZone is a jewel in the rough of c-rsx
'06 RSX Type S No A/C after getting it fixed

Bought the car a few years ago and never had a/c, so I decided to get it fixed since I was tired of torturing myself on my daily commutes in 100 F temps with max humidity.

On Monday July 29 I had the a/c fixed. The shop supposedly replaced the fan, compressor, condenser, and some o-rings. Picked the car up and it was working perfectly. Everything felt great, no unusual sounds, air was ice. Drove the car Tue-Fri and everything was great until the drive home Friday Aug 2. That is when I noticed what sounded like air moving through a hollow pipe, a sound only heard when the a/c was on and when warm air was coming out. There was no unusual pressurized sounds coming out from Tue-Thursday that week.

So I dropped the car off that Friday and picked it up the next day. They supposedly replaced the compressor with an autozone brand since the last one came out of a "kit". Well this worked perfectly again from Mon-Sat and today on the way home I immediately recognized that distinct sound when turning on the a/c and sure enough it stayed blowing warm air.

It's currently in the shop getting tested again, awaiting the results. They're telling me there's a piece under the dash that they don't deal with, but just made me aware of whatever it was called that that could be the culprit.

I know these cars have the biggest pos a/c system ever designed, but has anyone gone through what I'm going through and was it in fact the component under the dash that was giving you issues?

Thanks for any feedback.
InTheZone is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
a or c , fixed , rsx , type

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:45 PM.


Privacy Policy  |  Disclaimer Notice
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001-2012, Club RSX, Inc. All rights reserved worldwide.
This website is owned and operated by Club RSX, Inc.
Club RSX, Club EP3, and Club ILX are not affiliated with American Honda Motor Co., Inc.